Bereket'e ''İnsana Saygı'' Ödülü

Bereket'e ''İnsana Saygı'' Ödülü

Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Bereket Enerji Grubu, vergi ve istihdam şampiyonluklarından sonra ‘’İnsana Saygı Ödülü ‘’ de kazandı.

A+A-

Enerji sektöründeki atılımlarıyla birçok alanda ‘’ilk’’leri başaran grup, Türkiye’nin en çok takip edilen iş portalı kariyer. net’in değerlendirmesinde , iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmalar arasında ilk sırayı aldı. Bu değerlendirmeye göre, 2016 yılında Bereket Enerji Grubunun 152 iş ilanı için yapılan 31 bin 743 iş başvurusunun tümünü yanıtlayarak başvuru sahibine bilgi verdiği ortaya çıktı.

Türkiye’nin en prestijli insan kaynakları ödüllerinin verildiği ‘’İK’nın yıldızları’’ töreni, İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Grup şirketlerinde 10 bin kişiyi istihdam eden Bereket Enerji’nin ödülünü kariyer.net’in Genel Müdürü Fatih Uysal verdi. Ödülü birim çalışanlarından Özge Dinçer ve Merve Yurtseven ile birlikte alan Bereket Enerji Grubu İK Yönetmeni Sultan Piltan, Denizli’de ‘’İnsana Saygı Ödülü’’ nü almaya hak kazanan ilk firma olduklarını belirterek, ‘’Kurumsal başarımızdan dolayı gururluyuz ve mutluyuz.’’ dedi.

Bereket Enerji Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Ersin Yazıcı da, grubun ‘’Çevreye ve doğaya duyarlı, insana ise saygılı ‘’ bir anlayışı kendine misyon edindiğini ifade ederek, ‘’ Her ödül büyük sorumluluktur. Bu bilinçle kendi işimizin markasını yaşatmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal ise , ödül törenindeki konuşmasında, Kariyer.net tarafından 16 yıldır verilen İnsana Saygı Ödülleri'yle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "İşe alım süreçlerinin sağlıklı yürüyebilmesi için adayların başvurularına hızla yanıt vermek ve süreçten onları haberdar etmek çok değerli. Bu süreci iyi yöneten firmalar kurumsal itibarlarını da artırıyorlar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.