Benim Mahallem'den Eğlenceli Etkinlik

Benim Mahallem'den Eğlenceli Etkinlik

Başkan Osman Zolan, Benim Mahallem Projesi çerçevesinde organize edilen “Tiyatro Tadında Başkan ile Muhabbet” isimli programa katıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyince hayata geçirilmiş olan Benim Mahallem Projesi çerçevesinde “Tiyatro Tadında Başkan ile Muhabbet” isimli program başladı. Fatih Sosyal Etkinlik Merkezi’nde yapılmış olan programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve siğer yetkililer ile mahalle sakinleri katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenmiş olan “Kavuklu ile Pişekar” oyunu izleyenlere keyifli ve güzel dakikalar yaşatırken, Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler de oyunu vatandaşlar ile beraber izledi.

 

“Fatih Mahallemiz her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor”

 

Oyun bittikten sonra bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem projesinin gittikçe gün büyümeye ve etkinliğini artırmaya devam ettiğini dile getirdi. Başkan Osman Zolan, şehrin daha güzele ve daha iyiye gittiğini, Fatih Mahallesi’nin artık altyapısı ile  üst yapısı ile  kapalı pazaryeri ile doğalgazı ile her türlü imkana kavuştuğunu, bundan sonra da daha büyüyecek ve daha güzel olacağını, Fatih Mahallesinin her şeyin en iyisini, en güzelini hak ettiğini dile getirdi.

 

Konuşmadan sonra Başkan Osman Zolan, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip onlarla bir süre sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.