Benim Mahallem Büyüyor

Benim Mahallem Büyüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem Projesi çerçevesinde yapılan Yaz Kampı'nın kapanışında kadınlar ile buluştu. 

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem Projesi çerçevesinde yapılan Yaz Kampı'nın kapanışında kadınlar ile buluştu. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nce yapılan Benim Mahallem Projesi çerçevesinde organize edilen Yaz Kampı'nın kapanış programı gerçekleştirildi.. Bu çerçevede Bahçelievler, Başkarcı ve Değirmenönü Mahallesi'nde ikamet ediyor olan kadınlar Cankurtaran Mesireliği’nde bir araya geldiler. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte, Kent Konseyi Başkanlığı yapan Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olan Bilsen Özen ve kadınlar katılımda bulundu. Bu dönem 20 farklı programda bin 500 kadının Cankurtaran Mesireliği'nde yapılan kampta bir araya geldiği dile getiren Kadın Meclisi Başkanı Özen, programlarla kadınların hem güzel vakit geçirdiklerini hem de çok mühim bilgilere ulaştıklarını dile getirerek, kendilerine bu olanakları sağladığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

Benim Mahallem büyüyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Benim Mahallem Projesi’nin gittikçe büyümeye ve etkinliğini artırmayı sürdürdüğü dile getirdi.. Başkan Osman Zolan, aynı mahallede yaşadıklarını , mahalle içindeki sorunları hep birlikte gönül birlikteliğiyle çözebilme gayelerinin olduğunu, Şükürler olsun ki, Denizli’nin bugün diğer şehirler ile kıyaslandığında fersah fersah önde olduğunu, Denizli’nin örnek bir şehir haline geldiğini, Şehrin kadınların da kararı ile ve destekleri ile birlikte, kol kola yürümeleri neticesinde pek çok güzelliklere kavuştuğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.