Belgesini Gösterene Otobüsler Ücretsiz

Belgesini Gösterene Otobüsler Ücretsiz

7 Ekim 2018 Pazar günü Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu yapılacak. Bu sınava Denizli’den kaç kişinin gireceği belli oldu.

A+A-

ÖSYM Denizli İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. 7 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim oturumuyla alakalı sınav hazırlıkları ve tedbirler görüşüldü. Alınan bilgilere göre Denizli’de KPSS sınavına 37 binada ortalama 14000 aday katılacak.  Kurul, sınava girecek adayların bir olumsuzluk yaşamamaları adına görüşmeler yaptı.

 

Toplantıda adayların, güncel fotoğraflı ve soğuk damgalı mevcut nüfus cüzdanları/T.C Kimlik Kartları, geçerlilik süresi dolmayan pasaportları veya “Geçici Kimlik Belgesi/Kimlik Kartı Talep Belgesi” ile sınava girebilecekleri ifade edildi. Pazar günü yapılacak olan KPSS Orta Öğretim oturumunda, adaylar ve sınav görevlileri sınav giriş belgelerini göstermeleri durumunda büyükşehir belediyesi otobüslerinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekler. Sınava girecek adayların ve sınav görevlilerinin herhangi bir olumsuz durum yaşamamaları amacı ile sınava giriş belgelerinde yazılı açıklamaların dikkatli bir şekilde okumaları, sınava giriş kurallara uygun biçimde binalara gelmeleri gerekmekte. Sınav görevlilerinin de görevlendirme belgesindeki açıklamalara uygun bir şekilde hareket etmeleri gerekmektedir.

Sınava girecek adaylar şu hususlara dikkat etmeliler:

7 Ekim 2018 Pazar günü Denizli İl Nüfus Müdürlüğü kimliğini kaybeden veya unutmuş olan adaylara yardımcı olmak için saat 07.00 – 10.00 arası açık olacak.  Nüfus müdürlüklerinden geçici kimlik belgesi almak amacı ile adayların yanlarında 2 tane fotoğraf ve 2018-KPSS Orta Öğretim sınava giriş belgesini bulundurmaları gerekmekte.

 

Sınav günü sınavın yapılacak olduğu binalarda emanet alınmayacak.

 

Adayların sınav binalarına alınma işlemleri saat 10.00’da bitecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.