Belediyeden Eğitime Destekte Ayrım Yok

Belediyeden Eğitime Destekte Ayrım Yok

Acıpayam Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatilini fırsata çevirerek...

A+A-

Acıpayam Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatilini fırsata çevirerek okulların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni binasında eğitim-öğretime başlayacak olan Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Sınıfı çevresinde çalışmaları başlattı.

Eğitime destek vermeye devam eden Acıpayam Belediyesi, öğrencilerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmeleri adına Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul binası çevresinde kilit parke taşı döşeme ve okul bahçesinde peyzaj çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

18 Eylül Pazartesi gününe kadar okul çevresindeki çalışmalar tamamlanarak 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına hazır hale getirilmiş olacak.

Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, 18 Eylül Pazartesi günü eğitim ve öğretim yılına yeni binasında başlayacak olan Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama sınıfının çevre düzenlemesinde çalışan emekçi işçi arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.