Bekilli’de Traktör Kazası Can Aldı

Bekilli’de Traktör Kazası Can Aldı

Denizli ilinin Bekilli İlçesi'nde meydana gelmiş olan traktör kazası sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. İşte feci kaza ile alakalı detaylar…

A+A-

Traktörün Üstünden Yere Savruldu

Denizli’nin Bekilli ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Bekilli İlçesi'ne bağlı olan Köselli Mahallesi'ne seyir halinde giden 20 NC 125 plakalı traktör Kınacı mevkiinde freni boşalması sonucunda kaza yaptı. Freni boşalmış olan traktörün römorkun bir tarafa traktörün bir tarafa savrulması ile beraber traktör üstünde olan Ahmet Gezmez'in eşi Ayşe Gezmez traktörden savrulup yere düştü.

Olay Yerine Hayatını Kaybetti

Yere düşmüş olan 59 yaşındaki Ayşe Gezmez’in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Traktör sürücüsü Ahmet Gezmez ise kaza soncunda ağır yaralandı. Haber edilmesi ile olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede 59 yaşındaki Ayşe Gezmez’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı Ahmet Gezmez’e ise ilk müdahaleyi kaza yerinde yapan sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile hastaneye sevk etti. 59 yaşındaki Ayşe Gezmez’in cansız bedeni ise adli tıp morguna gönderildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.