Bekilli'de Milli Egemenlik Yürüyüşü

Bekilli'de Milli Egemenlik Yürüyüşü

Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi öğrencileri Denizli’nin dağlarında ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdılar.

A+A-

Denizli ilinin Pamukkale ilçesindeki Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi bu sene 3.sü düzenlenen Milli Egemenlik yürüyüşünü Bekilli'deki Yeşiloba‘da yaptı.

DOSEV’in rehberliğinde hemen hemen 70 kişinin katılımda bulunduğu bu programda 23 Nisan’ın asıl sahipleri olan çocuklar da unutulmadı. TEVAL öğrencilerinin yörük obasındaki  çocuklar ile kaynaşmaları görenleri çok sevindirdi.

Yemin Ettiler

Bir TEVAL klasiği şeklini alan Milli Egemenlik yürüyüşünde her 23 Nisan’da olduğu gibi Türk bayrakları dağlarda dalgalandı ve geleceğin umudu olan gençler de attıkları her adımda şanlı Türk milletine aziz şehitlerimize ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e bu topraklarda ay yıldızlı al bayrağımızın göklerde her daim dalgalanacağına dair yemin ettiler.

Yürüyüşe katılan öğrencilerden Eren OKUL yapmış olduğu konuşmasında Türk bayrağını göklerde dalgalandırmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Yürüyüşe katılımda bulunan öğrencilerden Ufuk Can KARATAŞLI yaşadıklarının çok güzel bir deneyim olduğunu ve DOSEV ile beraber faaliyetlere  katılacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.