Bekilli'de Faciadan Dönüldü

Bekilli'de Faciadan Dönüldü

Denizli Bekilli ilçesinde bu gece meydana gelen yangında facianın eşiğinden dönüldü. Çıkan yangında 2,5 ton kekik ve saman küle döndü.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, bu gece 01.15'de Bekilli ilçesi Üçkuyu Mahallesi'nde, Yusuf Çöler'e ait 2,5 ton kekik ve İbrahim Küçük'e ait saman balyaları alevlere teslim oldu. Yangının çıkış nedeni belli olmazken, meydana gelen yangını mahalle imamı itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen ekipler yangına müdahale etti. Çıkan yangın alanında belediyenin alt yapı çalışması için bıraktığı plastik boruları ve elektrik tellerinin zarar görmesi son anda önlenirken büyük facianın önüne geçildi. Olay yerine Aydem ekipleri de sevk edilerek elektrik akımı kesilerek önlemler alındı.

Meydana gelen yangında kekik ve saman balyaları küle dönerken, herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Ancak çıkan yangında İbrahim Küçük'ün annesi sinir krizi geçirerek fenalaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadına olay yerinde tedavi uyguladı.

Çıkan yangının sabotaj olma ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.