Bekilli Bu Olayı Konuşuyor

Bekilli Bu Olayı Konuşuyor

Bekilli’de meydana gelen yaralama olayı duyanlara “yok artık” dedirtecek cinsten…

A+A-

Denizli ilinin Bekilli ilçesinde, tartışma yaşadığı ev arkadaşı 28 yaşındaki H.Ö.'yü tabanca ile ayağından vuran 23 yaşındaki T.P. seken kurşunla kendisi de ayağından yaraladı.

Olaydan sonra ayağına demir düştüğünü söyleyip tedavi olmak isteyen T.P., tabanca ile vurulduğunun tespit edilmesi üzerine, tedavisinden hemen sonra hastaneden kaçtı. Diğer yaralı H.Ö.'nün ise tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Bekilli ilçesinde bugün saat 14.00 sularında, H.Ö. ile ev arkadaşı T.P. arasında henüz tespit edilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile T.P., belindeki tabancayı çıkartarak, arkadaşı H.Ö.'nün ayağına tek el ateş etti.

H.Ö., sağ ayağına denk gelen kurşun ile acı içinde yere yığıldı. Ama H.Ö.'nün ayağını delerek geçen mermi, sekerek T.P.'yi de sol ayağından yaraladı. Yaralı H.Ö. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan T.P., Bekilli Sağlık Ocağı'na giderek, iddialara göre, ayağına demir düştüğünü ifade etti ve tedavisini yaptırmak istedi. Sağlık görevlileri, T.P.'nin kurşun ile yaralandığını tespit edince durumu polise bildirdiler. T.P., burada yapılan ilk müdahaleden sonra ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Fakat, T.P., tedavisinden sonra kimseye haber vermeden hastaneden kaçtı.

Polis ekiplerinin, T.P.'nin yakalanması için çalışma başlattığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.