Bayramda Mahalle Ziyareti

Bayramda Mahalle Ziyareti

CHP Denizli Milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca ve Özgür Savaş Bayar bayram münasebeti ile dün Eskihisar ve Karakova Mahallelerine ziyarette bulundular.

A+A-


CHP Denizli  1. sıra Milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca ve 5. sıra Milletvekili adayı Özgür Savaş Bayar dün Eskihisar ve Karakova mahallelerine ziyarette bulunarak vatandaşlar ile bayramlaştılar. Çevre sakinleri bayramda da Milletvekili Adaylarının kendilerini unutmadıkları için çok mutlu olduklarını belirtirken Milletvekili adayları da onlar ile beraber olmaktan mutlu oldukların belirtiler.

Bir Gün Değil Her Gün

Bayramlaşma sırasından açıklama yapan Gülizar Biçer Karaca, halk ile bir gün değil her gün beraber olmaktan çok mutlu olduklarını, herkesin bayramını en içten dileklerle kutladığını, beraber huzur, sağlık, barış içinde nice bayramlar geçireceklerini umduğunu söyledi.

CHPli Teoman Sancar ise gelecek haftadan sonra hep beraber mutlu, huzurlu bayramlar geçireceklerini, halkın kararının kendilerinin kararlılığıyla beraber TAMAM diyeceklerini, Bayramların artık daha güven içinde, barış içinde geçeceğini ve herkesin bayramını en içten dileklerile kutladığını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.