Bayram Hazırlıkları Başladı

Bayram Hazırlıkları Başladı

Bayram Hazırlıkları Başladı

A+A-

 Beşir Derneği Ege Bölge Toplantısına Denizli Temsilciliği ev sahipliği yaptı. Ege Bölgesindeki il temsilcilerinin katıldığı toplantıda yaklaşan Kurban Bayramında gerçekleştirilecek yardım çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Denizli Temsilcisi Emrah GÜRBÜZ, “Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramında Denizli’de 500 ihtiyaç sahibi aileye Kurban sevinci yaşatmaya çalıştık, aynı şekilde bölgemizde de diğer temsilcilerimiz çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaşarak mazlum ve mahzun gönülleri sevindirmeye çalıştılar. Yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili olarak gerçekleşen Ege Bölge Toplantısına ev sahipliği yaptık. Kurban bayramında yardım ulaştırılacak ailelerin belirlenmesi faaliyetimiz devam ediyor.

Bu yıl da “Kurban Yakınlaşmaktır” slagonuyla organizasyonlarımızı güçlendirerek artıracağız. İslami bakış ve hassasiyet çerçevesinde Beşir Derneği olarak, 55 Ülke ve Türkiye genelinde 250 temsilciliği ile en ücra noktalarda kurban bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmekte ve bağışçılara hayır dua almaya vesile olmaktayız. 200 den fazla yerel dernek ve Semerkand Vakfı ile yaptığımız iş birliği protokolleri ile organizasyonunu daha güçlü hale getirmekteyiz.

 Beşir Derneği; vekâleten kurban kesim vecibesini kadrolarımızın uzmanlığı ve fedakarlığı ile İslami usullere göre yerine getirirken aynı zamanda aldığı sorumluluğun bilinci ile hareket etmektedir. Kurban bir ibadet olması hasebiyle bağışçıların gönül huzuru ile bağış yapmaları konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Gönül huzurunun sağlanması adına teknik imkansızlıklar haricinde bağışçılarımıza bağışlarının kesim görüntülerini SMS, mail ve video çekimi ile takip etme imkanı sağlıyoruz.

Bu  anlamda hayra vesile olabilmek adına bir adet kurban hissesi bedelimiz yurt içinde ve yurt dışında 700 TL olarak belirlenmiştir. Bağışları online olarak www.kurbanbagisla.com  internet adresimiz ve Temsilciliklerimiz vasıtasıyla almaktayız.” Şeklinde bilgi paylaşımında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.