Baylan: Ülkede Birlik, Ülküde Birlik

Baylan: Ülkede Birlik, Ülküde Birlik

8 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Denizli MHP'nin 11. olağan kongrelerinde aday olacağını açıklayan Mehmet Baylan Gazeteciler Cemiyetinde kahvaltılı basın açıklaması yaptı.

A+A-

8 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan MHP'nin 11. olağan kongrelerinde aday olacağını açıklayan Mehmet Baylan Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın açıklamasında;

1975 yıllarında Ülkü Ocaklarıyla tanıştım. Burada Türk İslam Hamurunda yaoğruldum,ateşinde kavruldum ve piştim. Yaklaşık 40 yıldır bu hareketin içindeyim. Hiçbir zaman çizgimde kırıklık ve eğrilik olmamıştır. Türklük gurur ve şuuru ile islam ahlak ve fazileti benim yaşam biçimim olmuştur.

Bildiğiniz gibi ülkemiz zor şartlardan geçmektedir. 2002 yıllarında ülkemizde devletin bir otoritesi ve güvenliği varken malesef günümüze geldiğimizde doğu ve güneydoğudadevletin otoritesi kalmamıştır.

Şunu söylemeliyim ki; ülkemizin birliği için tek bayrak, tek vatan ve tek dilden yana olup bu ülkeyi seven bütün Yörük, Türkmen, Kürt, Abaza vb. kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri vardır. Bu kardeşlerimizle birliğin ve beraberliğin sergilenmesi gerekir. 

Bu terör belasının yanında birliğimizi ve beraberliğimizi sergileyen kültürel değerlerimizde törpülenmiştir. İnsanlarımızın çoğu fakirleşmiş, haksız gelir elde edenler türemiştir. İç ve dışborcumuz on iki yılda üç katına çıkmıştır. Benzer problemler sayfalarca bahsedilebilinir ve ülkemiz uçuruma doğru gitmektedir.

Bu kötü gidişata dur demek için MHP'de aktif siyasete başladım. Amacım Milliyetçi camiayı tek yumruk yapıp Ülkücü iradeyi iktidar yapmaktır.''Ülkede Birlik, Ülküde Birlik'' sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda Allah'ın izniyle MHP il başkanlığını kazanıp Denizli'de birinci parti olacağız. Bu kutlu yolda hiçbir zaman eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz, Ülkücü tavırdan taviz vermeyeceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.