Başkan Zolan Oyunu Eşiyle Kullandı

Başkan Zolan Oyunu Eşiyle Kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu eşi Berrin Zolan’la beraber kullanan Başkan Osman Zolan, bugün, millet ne derse onun olacağını dile getirdi.

A+A-

Başkan Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan’la beraber Hayırseverler Ortaokulu'ndaki 2071 numaralı sandıkta kullandı. Okulda vatandaşlar ile bir araya gelen ve bir süre sohbette bulunan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, yoğun katılımın olması sebebi ile kuyruğa girip uzun süre sıranın kendilerine gelmesini beklediler. Sandık görevlilerine kolaylıklar temennisinde bulunan Başkan Zolan, oyunu kullanmasından sonra Berrin Zolan’la beraber gazetecilerin sorularına cevap verdi. Milletin iradesinin bugün sandığa yansıyacağını söyleyen Başkan Zolan, Milletin ülkenin daha güzel olması noktasında iradelerini ortaya koyduğunu, evvela oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu, sorumluluk almak olduğunu,  Millet ile gelecekle alakalı dertlenerek, görevini yerine getirenlere çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

"Bu ülkenin sahibi millettir"

 

Başkan Zolan, kendilerinin geleceği, kendi oyları ile belirlediklerini,  bu millet ne derse hep doğruyu söylediğini, hep güzeli, en iyisini bulmuş ve emanet edeceği kişiyi en iyi biçimde tespit ettiğini, bugün de Millet ne diyorsa onun olacağını, hiç kimsenin milli iradeye darbe vurmaya, milli irade üstünde olmaya kalkmayacağını,  bu ülkenin sahibinin millet olduğunu, kendi sahip olduğu ülkeyi de geleceğe daha güzel götürme ile alakalı aldığı kararları yansıttığını  dile getirdi.

 

“Bu millet ülkesine sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecek”

 

Katılımın yüksek olmasından mutlu olduğunu belirten Osman Zolan, oy kullanmadan önce epey beklediklerini, 2071 nolu sandığın nasip olduğunu, bu milletin ülkesine sahip çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini, yarınların bugünden daha güzel olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.