Başkan Zolan Müjdeyi Verdi

Başkan Zolan Müjdeyi Verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce her gün değişik bir mahallede kurulan bereket sofrası Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımları ile Fatih Mahallesi'ndeydi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen mahalle iftarı programı Fatih Mahallesi’ndeydi. Fatih Kapalı Pazaryeri'nde yapılan iftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, davetliler, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katılımda bulundu.

 

İftar programına katılan vatandaşları bir bir selamlayan Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan, halkın ramazanını kutladı. Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında, Fatih Mahallesi ile aralarında özel bir bağ olduğuna dikkatleri çekti. Başkan Zolan, 2004 senesinde başlamış olan hizmetlerinin Fatih Kapalı Pazar Yeri’nin olduğu nokta olduğunu, buranın eskiden inşaat malzemeleri satılan bir yer olduğunu, Bakan Zeybekci’nin önerisi ile bu güzel devasa eserin ortaya çıktığını belirtti.

 

Fatih Mahallesi'ne müjde

 

Başkan Osman Zolan, Fatih’e her geldiklerinde çevre sakinlerinin "çocuklarımızın top oynayacağı alan yok", "okul yapılacak alan yok" gibi taleplerinin olduğunu , bakanın seneler evvel yapmış olduğu hayali bugün ete kemiğe büründürdüklerini,  daha evvel bölgedeki konut ve imar ile alakalı sorunlara çözüm bulduklarını, bu noktada 2 senedir yapılan çalışmalar sonucunda artık barajın çevresinde bir çevre yolunun ve mahallenin yakınında 45 bin metrekarelik bir spor alanının ayırıldığını, her türlü spor sahasının yapılacağını, 35 bin metrekarelik de eğitim alanı olacağını, içerisine 3, 4 okul yapabilme olanağının sağlandığını, kendisi verdikleri desteklerden ötürü, bu fikri ortaya atmasından dolayı, Bakan Zeybekci’ye çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

“Denizli hak ettiğini alacak' dedik ve aldı”

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı konuşmada Fatih Mahallesi'nin aslanlarını asla unutmayacağını belirterek, mahallenin güzelleştiğini ve kentin kaderini Fatih'in değiştirdiğini belirtti. Zeybekci, 2004 senesinden beri sahip olunan tüm hizmetleri Denizlililerin yaptığına işaret etti ve 2004 senesinde Denizli’nin tercihini menfaatinden yana yaptığını, o gün 'Denizli vakti' dediklerini, halkın tercihleri ile bu eserlerin yapıldığını ve kentin tarihinin değiştiğini, söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.