Başkan Zolan'ın Misafirleri İzmir'den

Başkan Zolan'ın Misafirleri İzmir'den

Bitirme projelerini neticelendirmek amacı ile Denizli'yi seçen Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri Başkan Osman Zolan'ı ziyaret ettiler.

A+A-

Bitirme projesi tercihi olarak Denizli'yi seçmiş olan öğrenciler, ev sahipliğinden ötürü Başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini sundular. Başkan Osman Zolan, ziyaretten ötürü memnun olduğu ifade etti. Denizli'nin gittikçe büyüyen ve gelişmekte olan bir şehir olduğuna dikkatleri çeken Başkan Osman Zolan, şehrin 2014’de büyükşehir sistemine geçtiğini anımsattı. Büyükşehir bünyesinde pek çok şehir plancısı olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, Büyükşehir sistemiyle beraber şehrin tümüne hizmet verir hale geldiklerini, İl bazında başladıkları 25 binlik çalışmayı ortalama 1,5 senedir devam ettirdiklerini, evvela 25 binlik planı yapmak istediklerini ve bu planın yapılmasının önemli olduğunu, çünkü her bölgenin öne çıkan ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

 

"Gençlerimizin bakış açısı önemli"

 

Şehir plancılığının önemi ile alakalı konuşan Başkan Osman Zolan, Ticaretten, sanayi alanlarına, eğitim alanlarından yeşil alanlara kadar ihtiyaca göre şehrin planlanmasının  gerektiğini, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ile beraber bunun gayreti içinde olduklarını, gençlerin gelişi ayrı bir güzellik olduğunu, gençlerin bakış açısının önemli olduğunu, bu çalışmaları çok önemsediklerini, gelmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ve inşallah başarılı bir çalışma olmasını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.