Başkan Zolan Gençleri Ağırladı

Başkan Zolan Gençleri Ağırladı

15-20 Mayıs Gençlik Haftası çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve birlikteliğindeki heyet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyarette bulundu.

A+A-

15-20 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli'yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcular ve beraberindekiler katılımda bulundu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 15 Mayıs'ın Denizli için önemli bir gün olduğunu ifade ederek, 15 Mayıs itibari ile Gençlik Haftası’nı başlattıklarını, Gençlik Haftası sebebi ile Başkan Zolan’o ziyaret etmek istediklerini, gençliğe göstermiş olduğu destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini, Büyükşehir Belediyesinin spor tesisleri ve kültür tesislerinin Denizli için övünç kaynağı olduğunu belirtti.

 

"Gençlik demek gelecek demek"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi ve Denizli’de hep birlikte gençlere yönelik güzel işlerin altına imza attıklarını, spordan sanata, kültürden eğitime kadar geleceğe hazırlanmaları ile alakalı ne varsa hep beraber seferber olduklarını, gençliğin donanımlı olmasını istediklerini, gelecekte kendilerinden daha başarılı olmalarını istediklerini, gençlik demenin gelecek demek olduğunu, gençliği olmayanın geleceğinin de olmayacağını ve İnşallah geleceğin daha güzel olacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.