Başkan Zolan'dan Teşekkür Açıklaması

Başkan Zolan'dan Teşekkür Açıklaması

Ak Parti'nden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Osman Zolan bir açıklamada bulundu.

A+A-

Başkan Zolan "Sevdamızın adı Denizli’ye bir kez daha hizmetkârlık görevini yapma vazifesini şahsıma layık gören, Cumhurbaşkan Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim." diye başladığı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkede ilk defa uyguladığı ‘hizmet belediyeciliği’ ve ‘gönül belediyeciliği’ne layık bir çalışma anlayışıyla bu AK yolda  şahsına verilen bu kutsal görevi layıkı ile yerine getirmeyi Allah'tan nasip etmesini dilediğini ifade etti.

Başkan Zolan açıklamasına şöyle devam ett:

Bugüne dek, "Hizmetkar" olma şerefine layık olduğumuz Denizlimizde çok güzel işler yaptık. Denizli'yi her yönüyle farklılaştırıp bir dünya kenti yapmak için gece gündüz çalıştık. Kaybedilen yılları telafi etmek için ne gerekiyorsa yaptık ve inşallah hemşehrilerimin desteği ile yapmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsıma layım gördüğü bu kutsal görev ile bir kez daha milletimizin rızasını almak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz.

Bundan önce olduğu gibi bu güzel, bu aziz millete hizmet etmek için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız! Allah'ım mahcup etmesin. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.