Başkan Zolan'dan Denizli Halkına Davet

Başkan Zolan'dan Denizli Halkına Davet

15 Aralık'ta Denizli’ye bir defa daha ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin 135 yatırımından meydana gelen yaklaşık 850 milyon TL’lik tesisin toplu açılışını yapacak.

A+A-

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda saat 15.00'de yapılacak toplu açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Denizli Büyükşehri Belediyesinin il çapında yaptığı 135 yatırımdan meydana gelen ortalama 850 milyon TL’lik tesisin açılışını yapacak. Bu çerçevede Üçgen Köprülü Kavşaklardan, Hal Kavşağına, Sanayi Bağlantı Köprüsünde Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesine kadar pek çok yerin açılışı yapılacak.

Başkan Osman Zolan'dan davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne dek onlarca defa ağırladıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'yi çok sevdiğini ve çok önem verdiğini ifade etti. Tüm Denizli halkını 15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 15.00'de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na beklediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu cumartesi günü bir kez daha şehrimizde konuk edeceğiz. Cumhurbaşkanımız hükümetimizin, kamu kurumlarının ve Denizli Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarının toplu açılışını gerçekleştirecek. Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın şehrimize her gelişi Denizlimize güzellikler olarak geri dönüyor. Denizlimiz kazanıyor.”  Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.