Başkan Zolan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Zolan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Üçgen Köprülü Kavşakların trafiğe açılmasından sonra yoğun bir biçimde süren peyzaj ve yaya geçitleri çalışmaları bitmek üzere.

A+A-

Çalışmalar çerçevesinde yaya alt geçitlerinin inşasının bittiği yaya üst geçitlerine köprülerinin koyulduğu, korkulukların da montajının yapılmaya başlanacağı belirtildi. Meydan alanındaysa süs havuzlarının bittiği, şehir ahşap mobilyalarının yapılmasının devam ettiği, bitki ve ağaç dikiminin de kısa zamanda başlanacağı belirtildi.

 

Trafikte sıkıntılar giderildi

 

Üçgen'de süren peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarını yerinde Başkan Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları’nın şehirdeki en önemli ulaşım projelerinden bir tanesi olduğunu, Denizli’nin ulaşımıyla alakalı ortaya koydukları çözümlerden bir tanesinin de Üçgen Köprülü Kavşaklar olduğunu, Üçgen’den araç ile geçen vatandaşların beklemeden, zaman kaybetmeden, strese girmeden ve araç yığılmaları olmadan geçebildiklerini belirtti.

 

“Çalışmanın sonuna yaklaşıyoruz”

 

Üçgen'de araç trafiğinin rahatlatılmasının akabinde peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarının hızlı bir şekilde başladığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Daha sonra peyzaj ve yaya geçitlerimizle ilgili yoğun bir çalışmaya girdik. Çalışmanın da sonuna doğru yaklaşıyoruz. Kısa bir süre içerisinde peyzaj çalışmalarımız ve yaya üst ve alt geçitlerimiz tamamlanacak. Üçgen'de yayalarımızın diledikleri noktaya geçebilmeleriyle ilgili çözümler ortaya koyduk. Yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor” dedi.

 

"Denizli yeni bir yeşil alana daha kavuşuyor"

 

Başkan Zolan, Peyzaj ile alakalı Üçgen Köprülü Kavşağın olduğu alanda, buradan geçmekte olanların oturup nefes alacakları, dinlenecekleri bir alanın daha meydana çıktığını, bu alanın Denizli’nin yeni bir yeşil alanı olacağını dile getirdi ve  Denizli’nin güzelleşip, büyüdüğünü, pek çok sorunun çözümünü ortaya koyduklarını ve şimdiden Denizli’ye hayırlı olmasını dilediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.