Başkan Zolan Buldan ve Acıpayam’da

Başkan Zolan Buldan ve Acıpayam’da

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ve Acıpayam ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Başkan Zolan burada Denizli merkezde olan her şeyin ilçelerde de o olacağını ifade etti.

A+A-

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ile Acıpayam ilçelerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Ziyaretinde Başkan Osman Zolan’ı eşi Berrin Zolan, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ve beraberindekiler de yalnız bırakmadı. Evvela vatandaşlar ve Buldan esnafı ile sohbet eden Başkan Osman Zolan, Buldanlılardan yoğun bir sevgisi ile karşılaştı. Vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Osman Zolan, AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı’na da ziyaret etti. Buldan programından sonra Acıpayam ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımda bulunduğu muhtarlar toplantısında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ardından Acıpayam esnafını ziyarette bulundu.

 

“Taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz”

 

Buldan ve Acıpayam'da vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Osman Zolan, Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de onun olacağı anlayışı ile gece gündüz demeksizin çalışmayı sürdürdüklerini, Buldan ve Acıpayam'da vatandaşlar ile sohbetler ederek, dertlerini, sıkıntılarını dinlediklerini,  istek ve önerilerini alıp, bu güzel ilçeleri daha da ileriye taşımak için neler yapabileceklerini, bunları istişare ettiklerini yatırımlarının durmadan sürdüğünü,  kendilerine güvenen ve her zaman yanlarında olan vatandaşlara çok teşekkür ettiğini ve taş üstüne taş koymaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.