Başkan Zolan Bozkurt'ta Müjdeyi Verdi

Başkan Zolan Bozkurt'ta Müjdeyi Verdi

Başkan Osman Zolan, Çardak ve Bozkurt ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Vatandaşlar Başkan Osman Zolan’a yoğun ilgi gösterdiler.

A+A-

Başkan Osman Zolan, Çardak ilçesi ve Gemiş Mahallesi ile Bozkurt'un İnceler Mahallesine ziyarette bulunarak esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Başkan Osman Zolan’a eşi Berrin Zolan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala ve beraberinde bulunanlarda eşlik ettiler.


 

İlk olarak Çardak ilçesinde vatandaşlar ile görüşen Başkan Osman Zolan, Çardak pazaryerini ziyaret edip esnafla hemhal oldu. Vatandaşların yoğun ilgisine mazhar olan Başkan Osman Zolan, ardından AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı’na ziyaret etti. Gemiş Mahallesi’ni de giden Osman Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında, halkın sabredip destek olduğunu, sabırla koruğun, üzüm olduğunu, çok şükür bugün koruğun üzüm haline geldiğini hep beraber gördüklerini, bu güzelliklerin altına imza atmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

 

İnceler’e kapalı pazar yeri müjdesi

 

Başkan , Çardak programından sonra, Bozkurt'un İnceler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız’ın da yanında olduğu Başkan Osman Zolan, İnceler'e birçok hizmet yaptıklarını, en kısa sürede mahalleye kapalı pazar yerinin de yapılacağını, İnceleri, Hambatı, Bozkurt’u sevdiklerini, ne acil istek varsa onu da yapacaklarını, bu bölgeye kapalı ve güzel bir alan projesi çizildiğini dile getirdi.

 

Hizmet destanı devam edecek

 

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız ise, Denizli’nin bir temsilcisi olarak Meclis’te kentin ve ülkenin menfaati için çalışacağını belirtti ve halkın destekleri ile bu hizmet destanının süreceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.