Başkan Zolan "Bismillah" Dedi

Başkan Zolan "Bismillah" Dedi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylığını açıkladıktan sonra Başkan Zolan kalabalık bir basın toplantısı yaptı.

A+A-

Başkan Osman Zolan, hangi siyasi parti olursa olsun kendisinden desteklerini hiç esirgemeyen tüm hemşehrilerine minnettar olduğunu ifade ederek,  makamların en güzelinde, milletin gönlünde yer alma noktasında daha pek çok güzellikler yapacaklarını ve bugün 'bismillah' diyerek çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

"Milletimizin emanetini taşıyoruz"

31 Mart 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde milletin iradesine tekrar başvuracaklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, demokrasinin vazgeçilmezi, olmazsa olmazı ve en güzelinin millete gitmek olduğunu, çünkü bu ülkenin, bu şehrin millete, halka ait olduğunu, kendilerinin onların emanetini taşıdıklarını, onların verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirerek, sorunlarını en hızlı biçimde çözmek için gayret harcadıklarını, işte yeni bir demokrasi bayramının önlerinde olduğunu, o bayramın inşallah hep beraber doyasıya yaşanılacağını dile getirdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına uygun gördüğünü de dile getiren  Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Ben kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Beraber hizmet ettiğim ve Denizli’de birçok ilklerin yapılmasında emeği olan çok değerli Bakanımız Nihat Zeybekci Bey'e, milletvekillerimize, teşkilatımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.