Başkan ve Ekibi Güven Tazeledi

Başkan ve Ekibi Güven Tazeledi

Başkan ve Ekibi Güven Tazeledi

A+A-

İstanbul 4 nolu Türk Sağlık Sen genel kurulunu yaptı. Yapılan Genel Kurulda 8 yıldır İstanbul’da Radyoloji teknisyeni olarak görev yapan Denizli’nin Baklan İlçesinden olan Feime Akıncı başkan yardımcısı olarak seçildi.

Genel Kuruldan sonra yapılan basın açıklamasında güven tazeleyen 4 nolu Şube Başkanı Kasım Koyun şunları söyledi

 

Türk Sağlık SEN İstanbul 4 Nolu Şubemizin 25 kasım2017 tarihinde  Şişli Öğretmen Evinde; Hak ve Adalete yakışır, onurlu ve demokratik bir coşkuyla 3. Olağan Genel Kurulumuzu, her biri birbirinden kıymetli delegelerimiz ve saygı değer misafirlerimizin huzurunda gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

 

Genel Kurula tek liste halinde çıkan şube başkanımız Kasım Koyun onurlu hak mücadelesini durmadan yılmadan eğilmeden sürdürdüğünü ve yeni dönemde de sürdürmeye devam edeceğini seçim sonucuyla göstermiştir.

 

Kasım Koyun Üyelerimizin ve Delegelerimizin bize göstermiş oldukları teveccühlerinin büyüklüğüyle tüm sağlık çalışanlarına karşı; etik , demokratik ve hukuk ekseninde,devletçilik ilkesi doğrultusunda, hak ve adalet mücadelesine hiç durmadan devam edeceklerini açık kararlı ve güçlü bir biçimde ekip olarak birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden çalışacağız demiştir.

 

Başkan kasım koyun kongrede yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının kanayan yarası olan yıpranma payı ve döner sermayelerin emekliliğe yansıtılmamasının ve artık bu durumundan sağlık çalışanlarının  mağdur olduğunu vurguladı. Senelerdir sağlık çalışanlarının maddi açıdan sıkıntı çektiklerini, kamuda en çok gelir vergisinin sağlık çalışanlarından kesildiğini ve bu konuda bir an önce hükümetin iyileştirme yapması gerektiğini vurguladı.Türk Sağlık Sen olarak , bu sorunların bir an önce düzenlemeye geçilmesi için takipçisi olacağız her zaman sağlık çalışanlarının yanında dik duruşumuzu sürdüreceğiz dedi.

Değerli Türk Sağlık sen üyeleri ve delegeleri  aile sıcaklığında kardeşlik havasında gerçekleşen kongremizin kaybedeni olmayıp kazananı Türk Sağlık Sendikası ve Sağlık çalışanları olmuştur. Desteğini esirgemeyen siz kıymetli delegelerimize katılımlarıyla manevi desteklerini esirgemeyen misafirlerimize Şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunar Şubemize ve tüm sağlık çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni ederim.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.