Başkan Vatandaşı Dinlemeye Devam Ediyor

Başkan Vatandaşı Dinlemeye Devam Ediyor

Başkan Zolan, 10. Halk Günü’nde vatandaşlarla buluşuyor

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmalarının 10’ncusu 03 Mayıs 2016 Salı günü saat 10.00'da başlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmasının 10’uncusu 03 Mayıs 2016 Salı günü saat 10.00'da başlayacak. Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde gerçekleşecek buluşmada tüm ekibi ile birlikte vatandaşları dinleyecek. Geçen yıl her ayın ilk salı günü başlattıkları Halk Günü buluşmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Biz her mahallemizde, sokaklarımızda, düzenlediğimiz ve katıldığımız tüm etkinliklerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak Halk Günü'nün ayrı bir özelliği var. Bu günümüzün tamamını vatandaşımız ile birlikte geçirip, onların istek ve sorunlarını dinliyoruz” dedi.

“Başkan bizi bekliyor”

Vatandaşların belediyeye “Başkan bizi bekliyor” diye geldiğini anlatan Başkan Zolan, “Görüşmek isteyen vatandaşlarımız Halk Günü'nde bana rahatlıkla ulaşabiliyor. Bu özel gün tüm randevularımız vatandaşlarımıza" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.