Başkan Üstek’ten Sürpriz Karar

Başkan Üstek’ten Sürpriz Karar

Yeşil – beyazlılarda 1 hafta sonra yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde Başkan Üstek’ten sürpriz bir karar geldi.

A+A-

Denizlispor’da 20 Eylül tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde camianın önde gelenlerinin desteğini almış olan Başkan Mustafa Üstek, sağlık sorunları nedeni ile tekrardan aday olmayacağını ilan etti.

Daha evvel adaylık için açık kapı bırakarak geçtiğimiz günlerde Denizli protokolünün yer aldığı toplantıya katımış olan Başkan Üstek, görevi bırakacağını ifade ederek sürpriz bir kararı ilan etmiş oldu.

Konu Para Değil

Başkan Mustafa Üstek yapmış olduğu açıklamasında, sağlık sorunlarından ötürü kesinlikle kongrede aday olmadığını, Denizlispor’la uğraşmaktan sağlık sorunları ile ıilgilenemez olduğunu, zaman zaman sağlık randevularına yetişemediği bile olduğunu, gelecek kişilere destek olacağını, konunun kesinlikle para olmadığını, kongrede aday çıksa da çıkmasa da kendisinin aday olmayacağını, artık görevi bıraktığını ve kongrede yeni isimlerin bulunması gerektiğini belirtti.

Lisans Telaşı Devam Ediyor

Bu arada spor Toto 1. Lig'de henüz Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyememiş olan Denizlispor, 17 Eylül'e dek 1 milyon 240 bin TL tutarındaki kesinleşen eski borcunu kapatarak 3 puan silme cezasından kurtulmak istiyor. Denizlisporlu yöneticiler, lisans ile alakalı dün eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan liderliğinde toplantı yapmışlar ve şehrin önde gelenlerinin de takıma destek olacağı ifade edilmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.