Başkan Tefenlili'den Destek Ziyareti

Başkan Tefenlili'den Destek Ziyareti

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’ndan önce genel kurul değerlendirmesi yaptı.

A+A-

TOBB ve Denizli Ticaret Borsası’nın devamlı iletişimde olduklarını ve koordineli bir biçimde çalıştıklarını dile getiren Başkan Tefenlili açıklamasında Nisan ayında yapılacak olan Borsa seçimlerinden sonra yeni Meclis ile beraber TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyarete gittiklerini dile getirdi.

 

Hisarcıklıoğlu da yeni Borsa Meclisinin hayırlı olması dileklerini ile beraber üstün başarı dileklerini iletti. Denizli’nin ülke ekonomisine büyük katkıda bulunduğunu söyleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, Denizli’deki Borsa ve Odaların beraberliğine dikkatleri çekti. Kendilerine, yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sundu.

HEP YANIMIZDA OLDU

Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, her daim yanlarında olduğunu dile getiren Başkan Tefenlili, kendisine yansıttıkları sorunlarla yakından ilgilendiğini, sorunların çözümü için büyük özveri gösterdiğini, şimdi 14-15 Mayıs tarihlerinde seçimli TOBB Genel Kurulunun olduğunu, kendilerinin üzerlerine aldıkları görevler ile şehrin kalkınması ve şehirdeki tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çaba sarf ettiklerini, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da her zaman kendilerine yol gösterip, ufuklarını açtıklarını vurguladı.

 

Denizli Ticaret Borsası olarak, gerçekleştirilecek olan genel kurulda kendisinin yanında olduklarını ve her zaman kendisinin destekçisi olacaklarını ifade eden Tefenlili, genel Kurulun ülkeye hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.