Başkan Tatar’dan Takıma Şok Eleştiri

Başkan Tatar’dan Takıma Şok Eleştiri

Denizli Süper Amatör Lig’in 3. haftasında kendi evinde Akhanspor’u 4-0 mağlup eden Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar durumdan memnun değil.

A+A-

Başkan Tatar, yaptığı açıklamasında skora aldanılmaması gerektiğini, iyi futbol oynamadıklarını, En kısa zaman da toparlanmaları ve iyi futbol oynamaya başlamalarının gerekli olduğunu ifade etti.

Sarayköyspor ve Bağbaşı’yla berabere kalmasının ardından sezonun ilk galibiyetini sahasında Akhanspor’u 4-0 yenip alan Çal Belediyespor, 3 puanın sevincini yaşarken Başkan Adnan Tatar iyi futbol oynamadıklarını dile getirdi. 3 puan almalarının ve 17 yaşındaki Burak’ın gol atmasının tesellileri olduğunu, oynanan futbola ise üzüldüklerini dile getiren Çal Garası’nın Başkanı Tatar, İyi bir ekip kurduklarını ve bu ekibin iyi futbol oynaması gerektiğini, maçı 4-0 kazandıklarını fakat oynanan futbolun kendilerini memnun etmediğini, takımın en kısa sürede toparlanması ve iyi futbol oynamaya başlaması gerektiğini dile getirdi.

Hedef Şampiyonluk

Teknik Direktör Aydın Yalabık ise, artık galibiyet serisini yakalamalarının gerektiğini, Akhanspor maçının ilk yarısında istedikleri sahada yapamadıklarını fakat 2. yarıda sonuca gitmeyi başardıklarını, kendilerinin şampiyonluk hedefi ile yol çıktıklarını ve bu hedefe mutlaka ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.