Başkan Tatar'a 'Dön' Çağrısı

Başkan Tatar'a 'Dön' Çağrısı

Bölgesel Amatör Lig’den düşen Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar, Tavas Birlikspor ile oynanan maçtan hemen sonra istifasını verdi. Çal’a gönül verenler Başkan Tatar’ın görevinin başına dönmesi için çağrılarına devam ederken, Tatar, başarısız olduğun

A+A-

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, Adnan Tatar’ın görevi bırakmaması gerektiğini dile getirdi. Tatar ile görüşen Akcan, çok ilginç bir örnek verdi; 20 seçime girip kaybeden siyasetçilerin bile bırakmadığını ifade eden Akcan, sen mi bırakacaksın? Dedi ve aslında başarılı olduklarını dile getirdi.

Yine şampiyon Olacağız

Bölgesel Amatör Lig’i tanıdıklarını, hatalarını gördüklerini, bundan sonra ayaklarının yere daha sağlam basacağını, bunun dünya’nın sonu olmadığını, gelecek sezon yine şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkacaklarını belirtti ve görevine devam et, şeklinde konuştu.

Tatar ise, camia içinden başkanlığı isteyen birine sonuna kadar destek olacağını, istifa kararında kararlı olduğunu ifade etti. Akcan ile Tatar, önümüzdeki günler de bir görüşme daha yapıp durumu netleştirecekler.

Taraftarlardan "Dön" Çağrısı

Bu arada, Çal Belediyespor’a gönül veren yüzlerce kişi, sosyal paylaşım sitelerinde Adnan Tatar’ın görevini sürdürmesi için çağrıda bulunurken, taraftarlar da aynı çağrıyı tekrarladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.