Başkan Subaşıoğlu 5’ini Bir Yerde Tanıttı

Başkan Subaşıoğlu 5’ini Bir Yerde Tanıttı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın toplantısında daha önce Denizli Basket olan basket takımının tekrar Denizli Merkezefendi Belediyesi Basket adıyla parkelere dönen basketbol takımını ve antrenö

A+A-

Başkan Subaşıoğlu : " Tekrar parkeler dönen Denizli basket takımını Merkezefendi belediyesi olarak müracaat ettik ve Federasyon başkanı Türkoğlu’unun takımımızı basketbol 2.ligine kabul edilmesi bizim için çok önemliydi. Basketbol Federasyonu başkanı ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı baş danışmanlığını yapan Hidayet Türkoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz" dedi.

 

Basketbol takımımıza transfer ettiğimiz 5 sporcumuz, antrenörümüz ve yardımcı antrenörümüzü sizlerin vasıtasıyla Denizlimize tanıtmanın sevincini yaşıyoruz.. Sırasıyla baş antrenörümüz Şahin Ateşdağlı, yardımcı antrenör Evren Yenice, oyuncu Gökhan Yazıcıoğlu, Aziz Can Özdemir, Kemal Can Aktuna, Oğuzhan Derici ve Kerem Barın’dan oluşan takımımız Denizli’de ses getirecek maçlar çıkaracağına inanıyoruz. Sporcularımızın tamamı profesyoneldir. Denizlimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi….

Başkan'dan Kadınlara Çağrı

Başkan Subaşıoğlu, bayanlara özel çağrı da yaptı. Kadının olmadığı yerde bir spor dalının ayakta durmasının zor olduğunu ifade eden Subaşıoğlu, kendilerinin kadın seyircileri olmasını istediklerini,  kadınların müsabakalara gelmesini özellikle rica edttiğini ifade etti.

Tüm Alanlarda Önemli Yatırımlar

Başkan Subaşıoğlu, bisiklet, tenis ve basketbol alanlarında da belediye tarafından mühim yatırımlar yapıldığını vurguladı  ve Denizli’de basketbol için potansiyelin çok olduğunu, stratejiyi de belediye olarak ona göre belirlediklerini, Merkezefendi’de hemen hemen tüm okullarda basketbol alanlarının olduğunu belirtti.

Potansiyeli Değerlendireceğiz 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol takımının koçu Şahin Ateşdağlı'ysa, şampiyonluk yaşatmak istediklerini ifade edtti ve burada olmaktan çok mutluyu olduğunu, işin büyüdüğünü, proje ve planlarının olduğunu ve ciddi bir potansiyeli değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.