Başkan Subaşıoğlu, asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Subaşıoğlu, asfalt çalışmalarını inceledi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bozburun Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinden büyük ilgi gören Başkan Subaşıoğlu, asfalt ekibiyle de sohbet ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, mevcut mahalleler ve mahalle statüsüne giren köylerdeki asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Bozburun Mahallesi’ne gitti.

Burada mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Subaşıoğlu, asfaltlama ekibinden de çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Üst yapı çalışmalarının Bozburun da kısa süre içinde tamamlanacağını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Belediye olarak asfalt önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Çünkü insan hayatını kolaylaştıran hizmetlerin başında ulaşım geliyor.

Ulaşım üretim sürecinin bir parçası olduğu için sınırlarımızın en uç köşesindeki mahallelerimize kadar hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu yıl ilçe sınırlarımıza bağlanan yeni mahallelerimizle birlikte toplam 50 mahallemizde asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Bozburun Mahallemizdeki çalışmalarda kısa süre içinde bitecek. Mahallemize toplamda 1.5 km’lik asfalt atmış olacağız. Bu çalışmamızın yanında kaldırım düzenlemesi de yapıyoruz”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.