Başkan Şevkan Soluğu Okulda Aldı

Başkan Şevkan Soluğu Okulda Aldı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4/D sınıfı okul temsilcisi Ali Osman Ayyıldız tarafından bir mektup yazıldı.

A+A-

Başkan Şevkan, kendisine gönderilen mektubun sahibi olan öğrenci Ali Osman Ayyıldız ve sınıf arkadaşlarını ziyaret etmek ve beraber değerlendirmek için Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu ziyaret etti.

Başkan Şevkan, 4/D sınıf öğretmenleri Yakar Baştan nezaretinde mektup yazan öğrenci Ali Osman Ayyıldız ve arkadaşlarını sınıflarında ziyaret edip onları ilk ağızdan dinledi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Şevkan, mektuptaki sorulara cevap verdi. Başkan Şevkan’dan yardım ve çözüm isteyen öğrenciler, özet ile şu konulardan bahsettiler:

Projesini Anlattı

Yollarının tamamen asfalt olması, okullarındaki kantinin tekrardan düzenlenmesi, Z kütüphane gereksinimi, park projeleri ile alakalı konulara değinen okul temsilcisi Ali Osman Ayyıldız, ‘’Çocuklar Düşsün Ama Ağlamasın’’ projesinden bahsetti.

Başkan Şevkan, öğrenci Ali Osman’ın nezaket ve duyarlılığına çok teşekkür ettiğini, bahsettiği tüm konularda haklı olduğunu, öğrencinin bu davranışları ile katılımcılığa çok önemli bir katkı yaptığına inandığını dile getirdi.

Bilgi Verildi

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4/D sınıfı okul temsilcisi Ali Osman Ayyıldız’ın temas ettiği konular ile alakalı yapılan ve yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgiler veren Başkan Şevkan, onun nezdinde tüm öğrencileri yürekten kutladı.

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4/D sınıfı okul temsilcisi Ali Osman Ayyıldız, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a duyarlılığı ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Başkan Şevkan’a sınıf öğretmenleri Yakar Baştan ve sınıf arkadaşları namına teşekkürlerini sundu.

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4/D sınıfı okul temsilcisi Ali Osman Ayyıldız, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a yazdığı mektubun aynısı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da gönderdiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.