Başkan Şampiyonları Ağırladı

Başkan Şampiyonları Ağırladı

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven makamında gençleri ve antrenörlerini ağırladı.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Güreş sporunun Çivril’de yeniden canlanması için katkı sağlayan Antrenör Özgür Güllü, yardımcısı Ahmet Çelimli ve ortalama  25 gün evvel kurmuş olduğu Çivril Belediyesi Güreş Kulübü  pehlivanları ile makamında buluştu.

Çivril Belediyesi, Denizli ilinde yapılan turnuvada takım halinde şampiyonluk kazanıp, 10 sporcusunu Türkiye Şampiyonasına gönderme başarısını gösterdi.

GURUR DUYUYORUZ

Güreş Kulübü pehlivanlarının ziyaretlerinden memnun olduğunu belirten Başkan Güven, Türk Milleti ile Peygamber Sporu olan güreşin özdeşleştiğinden bahsederek, pehlivanların katıldıkları turnuvada ilçeye aldıkları birincilikle gurur yaşattıklarını, bu haklı gurur ilçeye yaşatan pehlivanlara teşekkür ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta Afyon ilinde 4 günlük eğitim ve kas gelişimi için kardeşçe kamp yapan sporcuların dünya barışı bakımından güzide bir örnek olduğunu belirten Başkan Güven, pehlivanların bir araya geldiğinde dostlukların oluştuğunu, düşmanlıkların ortadan kalktığını, eğitimlerinin yanında yaptıkları düzenli antrenmanların, takım arkadaşlığının, beraber mücadele etme kabiliyeti kazanan, geleceğe daha düzenli hazırlanan sporcular arasından ileride Çivril'imizi ulusal müsabakalarda temsil edecek başarılı sporcuların da çıkacağını sözlerine ekledi ve pehlivanlara hediyelerini verdi.

HEDEF BÜYÜK

Çivril Belediyesi Güreş Kulübü  Antrenörü Özgür Güllü  ziyarette  ileride Milli takım kadrosuna girmek ve Avrupa ile Dünya şampiyonalarında ülkeyi temsil etmek istediklerini, gösterdikleri performansla daha fazla umut vaat ettiklerini, çocuklara sağlanan olanaklar ve destekleri için Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.