Başkan Özbaş Koltuğunu Devretti

Başkan Özbaş Koltuğunu Devretti

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde makam koltuğunu Hayrettin Türkölmez Hasköy İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Beyza Sultan Gür’e bıraktı.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Hayrettin Türkölmez Hasköy İlkokulu’ndan makam arabası ile alınan 4. Sınıf öğrencisi Beyza Sultan Gür’ü Belediye kapısında ellerinde çiçek ile karşıladı. Gür’e Hayrettin Türkölmez Hasköy İlkokulu Müdürü Memduh Tarım ve sınıf öğretmeni Serap Dönmez İnbaş’ı da katıldı.

Daha sonra Başkan Özbaş, makam odasında başkanlık koltuğunu Beyza Sultan Gür’e bıraktı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile başkanlık koltuğuna oturan Gür, büyük heyecan yaşadı ve isteklerini belirtti.

Beyza'dan Güzel İstekler

Gür, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçe stadyumunda yapılacak olan etkinlik için her okula servis talep etti ve geri dönüşüm projeleri istedi.

Başkan Özbaş, Gür ile beraber tüm birimleri gezip belediyenin tanıtımını yaptı. Başkanlık koltuğuna tekrar oturan Gür, çok heyecanlandığını ifade ederek, çok mutlu olduğunu, Belediye Başkanı olmanın gerçekten büyük bir görev olduğunu, koca bir şehri, ilçeyi yönetmenin gerçekten zor olduğunu dile getirdi ve bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladığını sözlerine ekledi.

Çocukluğuma Döndüm

Başkanlık koltuğunu Beyza’ya bırakan Başkan Özbaş,  bugün gönül rahatlığı ile başkanlık koltuğunu Beyza’ya devrettiğini, 1 saatlik bile olsa bugün Beyza’nın gösterdiği performans ile çocukların ne kadar yetenekli ve bilgi birikimlerinin olduğu gördüklerini, bugün ayrıca çocukluğunu da hissettiğini, kendilerinin de küçükken zaman zaman belediye başkanlarını, kaymakamları ziyaret ettiklerini, kendisinin de Beyza ile birlikte 80’li yıllara döndüğünü, kendisine biraz belediye hakkında bilgiler verdiğini, belediyedeki birimleri gezdiklerini, Beyza’nın verdiği talimatları tek tek yerine getireceklerini, 23 Nisan günü ilçe stadyumunda Çocuk Şenliği düzenleyeceklerini ve daha sonra Kültür Merkezinde 23 Nisan’da start verecekleri “Çocuk Film Şenlikleri”nin gerçekleşeceğini, kendisinin öncelikle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını, bu güzel bayramı çocuklara hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi minnet ile andığını ve gazilere şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

Daha sonra Gür, makam aracı ile yeniden okuluna götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.