Başkan Özbaş Gençleri Unutmadı

Başkan Özbaş Gençleri Unutmadı

Başkan Özbaş Gençleri Unutmadı

A+A-

İlçe okullarının hamisi Sarayköy Belediyesi üniversiteye hazırlanan gençleri unutmadı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi’ndeki Üniversite Hazırlık kursunda eğitim alan öğrencilere ücretsiz eğitim seti hediye etti.

Sarayköy Belediyesi, eğitime her alanda destek olmaya devam ediyor. Öğrencilerin güvenliği için okulları güvenlik kamerası ile donatan Sarayköy Belediyesi okul çevrelerindeki peyzaj düzenlemelerini de yapıyor. Okulların hamisi gibi çalışan Sarayköy Belediyesi, Üniversite Hazırlık kursundaki öğrencileri de unutmadı.

Sarayköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile belediye bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi’ndeki Üniversite Hazırlık kursunda eğitim alan öğrencilere Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akbulut, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gökhan Tuğran, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen’in katılımıyla eğitim seti hediye edildi.

Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Belediye Başkanı Özbaş, “Meslek sahibi olmak, üniversite hayatını yaşamak önemli. Üniversite sınavına girdiniz, olmadı, hayatın sonu da değil.  İnşallah sizler istediğiniz üniversiteye gideceksiniz biz sizlere inanıyoruz. Daha önceki yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezimiz ile yaptığımız iş birlik içerisinde yine bu şekilde yardımcı araç gereçlerle sizden önceki mezunlara destek olmaya çalıştık ve öğrendiğimiz kadarıyla büyük oranda üniversite sınavlarında başarı elde ettiler. Eğitim için siz ne isterseniz biz yapmaya devam edeceğiz. Eğitimin bizler için maddi sıkıntısı olmaz, yeter ki siz isteyin. Bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a eğitime her zaman destek verdiği için teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Akhan, “Ne ihtiyacımız varsa başkanımız karşılıyor. Bu yıl da her zaman olduğu gibi desteğini esirgemedi. Başkanımızın bu gayreti ise gençlerimize vermiş olduğu değeri gösteriyor. Gençler sizlere düşen tek bir şey var. Çalışmak. Önümüzdeki yıl kazanmış olduğunuz üniversitelerde de yardım etmek isteriz. Mezun olduğunuzda sizlerle öğretmenlik yapmak isteriz.” diye konuştu.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akbulut ise, “Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a gençlerimize verdiği bu güzel değerlerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.