Başkan Özbaş Çocukları Yalnız Bırakmadı

Başkan Özbaş Çocukları Yalnız Bırakmadı

Sarayköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile düzenlenen Çocuk Şenliği’nin bu sene 5.’si yapıldı. 

A+A-

90’lı senelerin oyunları ile günümüz oyunlarının buluştuğu şenlikte Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, miniklerin coşkusunun ortağı oldu, onlarla oyunlar oynadı.

Sarayköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hizmet etti. Sarayköy Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile organize ettiği Çocuk Şenliği ilçe stadyumunda yapıldı. Bu sene 5.si yapılan Çocuk Şenliği’ne Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve binlerce çocuk katılımda bulundu.

Hediyeler Verildi

İp atlama, resim boyama, sek sek, takı yapma, yüz boyama, kör ebe, top havuzu, bugee-run, büyük kaydırak, penaltı kalesi, canlı langırt, dart, labirent, aktivite alanı ve pamuk şeker ikramının da olduğu etkinlikte Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çocuklar ile beraber oyun oynayıp bayramı kutladı.

“Sarayköyümün geleceği benim” yazısının yer aldığı tişörtlerin ve şapkaların dağıtımının yapıldığı şenlikte Başkan Özbaş, kaleci oldu, sek sek atladı, yüz boyadı, ip atlayarak miniklerin mutluluğunu paylaştı.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını belirten Başkan Özbaş,  bugünün çocukların bayramı olduğunu, kendilerinin de bu sene 5.sini yaptıkları Çocuk Şenliğinde geleceğin büyükleri olan çocuklar ile eğlenip, bayramı kutladıklarını, içten gelen masum samimiyetleri ve neşeleri ile bugün stadyumun resmen çiçek açtığını, onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını, bunun yanında bugün TBMM kuruluşunun 98. yıl dönümü olduğunu, bu anlamlı günü çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi minnetle andıklarını belirtti ve Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum, ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.