Başkan Osman Zolan ASKF’yi Ağırladı

Başkan Osman Zolan ASKF’yi Ağırladı

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyarette bulundu.

A+A-

ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden ötürü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür edip, Kulüp ve sporcu sayılarının Türkiye çapında nüfusa göre ilk beşin içinde olduğunu, bunun kendilerini mutlu ettiğini ve kendilerine çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman amatör sporun yanında olduklarını kaydetti. Başkan Osman Zolan “Gençlerimize, amatör spora gönül veren kulüplerimizle birlikte destek oluyoruz. Onların yolunu açıyoruz. Kulüplerimizle birlikte gençlerimize en üst seviyede hizmet etmeye gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Başkan Osman Zolan: "Desteğimiz sürecek"

 

Başkan Osman Zolan, konuşmasının devamında,  amatör sporcu ve kulüplere destek olmaktan ve beraber olmaktan, ihtiyaçlarını karşılamaktan ötürü çok mutlu olduklarını, hem tesis anlamında hem sportif ekipman anlamında amatör kulüplere desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

 

Konuşmalardan sonra ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Osman Zolan’a amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.