Başkan Kursiyerlerin İsyanına Kayıtsız Kalmadı

Başkan Kursiyerlerin İsyanına Kayıtsız Kalmadı

Halk Eğitim Merkezi’nin Çal ilçesinde açmış olduğu sergi, ilginç olayların yaşanmasına sebep oldu.

A+A-

Serginin açılışına katılımda bulunan Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın acil bir işi çıktı ve sergiyi gezemeyince kursiyerler isyan etti. “O başkan buraya gelecek” dediler ve Akcan, açılış töreninden 5 saat sonra sergiye gitti.

Çal merkez, Selcen, Hançalar ve Akkent mahallelelerinde Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu “El işi” ve “Dikiş nakış” kursuna 70 kişi katılımda bulundu. Kursiyerlerin ürünleri Çal Gazi Mektebi’nde görücüye çıktı. Sergi açılışı için tören yapıldı. Törene  Belediye Başkanı Fethi Akcan’da katıldı ama acil bir işi çıktığından törenden hemen ayrıldı.

KURSİYERLER, İSYAN ETTİ

Kursiyerlerin malzeme alımını, ulaşımını ve yemek ihtiyaçlarını Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın karşıladığını ifade eden kursiyerler, başkanın sergiye gelmesini istediler. Serginin açılışı saat 11.00’de yapıldı. Açılıştan 5 saat sonra Başkana ulaştılar. Hançalar Mahallesi’nde oturan kursiyerlerden Kumru Çelik, Başkanı bularak, Başkan’a bu sergiye gelmemesi ve gezmemesi durumunda kendilerinin de yok olduklarını, el emeklerini görmesi gerektiğini, Başkan’ı çok sevdiklerini ve bu yüzden sergiyi gezmesi gerektiğini ifade etti.

Kursiyerleri kıramayan Akcan, açılış töreninden 5 saat sonra saat 16.00 sularında tekrar Gazi Mektebi’nin yolunu tuttu ve sergiyi gezip kursiyerler ile sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.