Başkan Keçeci'nin Kutlama Mesajı

Başkan Keçeci'nin Kutlama Mesajı

Başkan Keçeci'nin Kutlama Mesajı

A+A-

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Keçeci, istiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle yayınladığı mesajda: "İstiklal marşımız tarihimizi, milli karakterimizi, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan, edebiyatımızın seçkin bir örneği olarak kabul edilmektedir. İstiklal marşı bu tarihi şahlanışın, onur ve gurur mücadelesinin bir anıtıdır.

Devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan istiklal marşımızın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 97'inci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Türk milletinin istiklal mücadelesinin ölümsüz destanı olan İstiklal Marşımız, bugün de milletin ortak sesi ve ortak vicdanıdır. Her satırı, her kelimesi derin bir mana taşımaktadır. İstiklâl Marşı’nı tam olarak anlamadan Kurtuluş Savaşı’nı, Milli Mücadele’yi ve ülke bağımsızlığının ne anlama geldiğini kavramak mümkün değildir.

Bu düşüncelerle, İstiklal Marşımız’ın kabul edilişinin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, aziz şehitleri minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.