Başkan Güven Öğretmenlere Karanfil Dağıttı

Başkan Güven Öğretmenlere Karanfil Dağıttı

Denizli İlçe Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile ilçedeki okulları gezerek,  öğretmenlere karanfil dağıttı.

A+A-

Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, Denizli’nin Çivril ilçesinde de kutlandı. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve ekibi ilçedeki okulları ziyaret edip, öğretmenlere karanfil verdi.

Kutsal Bir Meslek

Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Güven,  öğretmenliğin yurdun değişik yerlerinde hava koşulları ne olursa olsun kar kış demeden yılmaksızın bir ideal uğruna başkalarının derdini dert edinen,  gücünü sevgiden alan hiçbir maddi karşılık beklemeksizin öğrencilere doğruyu, güzeli aşılayan bunları yaparken de sabır ve özveriyle yetiştiren kutsal bir meslek olduğunu belirtti ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünü kendilerine rehber edindiklerini, öğretmenlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin ve milletin bağımsızlığını sonsuza dek savunacak ve yaşatacak genç nesiller yetiştirmek için her türlü fedakârlıkta bulunanlar olduğunu dile getirerek, bu vesile ile çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik eder, görevini yerine getirirken şehit düşerek ahirete intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum, dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.