Başkan Gürlesin Takımlara Başarılar Diledi

Başkan Gürlesin Takımlara Başarılar Diledi

Başkan Gürlesin Takımlara Başarılar Diledi

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan başlıyor. 31 mahalleden 40 takımın katılımıyla yapılacak olan turnuvanın ilk tur maçları 4 Ekim’de oynanacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Futbol şölenine katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvalarının altıncısında heyecan başlıyor. Geçen Cuma günü kura çekimi yapılan bu büyük heyecanda ilk maçlar 4 Ekim’de oynanacak. 31 mahalleden 40 takımın katılımı ile gerçekleşen bu büyük heyecanın ilk tur maç programı belli oldu. Elele usulü oynanacak olan maçların çekişmeli geçmesi bekleniyor. Turnuvanın açılış günündeki maçlar Kuşpınar ve Karahayıt’ta oynanacak. Kuşpınar’da saat 19.30’da başlayacak olan maçta bir önceki şölenin şampiyonu Tekkeköyspor ile Karşıyaka Kardeşler takımı karşılaşacak. Saat 20.30’da aynı sahada Kınıklıspor ile Fatih mahallesinden Dost Selin İletişimspor takımları karşılaşacak. Karahayıt’ta ise saat 19.30’da Yukarışamlıspor ile Develispor karşılaşırken, saat 20.30’da da Kaplanlarspor ile Haytabeyspor takımları mücadele edecek. Turnuvanın fikstürü ve tüm detaylı bilgilere www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

 

BAŞKAN GÜRLESİN BAŞARI DİLEDİ

 

“Sporun ve sporcunun yanındayız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Artık geleneksel hale gelen bu turnuvamızda heyecan başlıyor. Turnuvanın amacı mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak. 40 takımın yer aldığı bu büyük futbol şölenimizde yer alan tüm takımlara başarılar diliyorum. Maçların centilmence geçmesini istiyorum” dedi.




 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.