Başkan Gürlesin İnceleme Yaptı

Başkan Gürlesin İnceleme Yaptı

Pamukkale Belediyesi’nin mühim  projelerinden bir tanesi  olan Aktepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar hızla sürüyor.

A+A-

Kuruluşundan bu yana henüz  4 sene geçmiş olmasına rağmen ilçenin geleceğine ışık tutacak pek çok mühim projeyi gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi’nin Aktepe mahallesi’nin çehresini değiştirebilecek Aktepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar durmadan sürüyor. Ortalama 17 milyon TL’ye mal olması beklenen Aktepe Kültür Merkezi’nin temeldeki çalışmalar tamamlandı ve zemin kata kadar ulaşıldı.


 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Pamukkale Belediyesi’nce bölgenin ihtiyaçları da göz önüne alınıp projelendirilen Aktepe Kültür Merkezi’nde pek çok kısım bulunmakta. Taziye evinin de olacağı Aktepe Kültür Merkezi’nde nikah ve düğün salonu, toplantı salonları, iş yerleri, spor salonu, Pamukkale Belediyesi ödeme noktası, çok amaçlı salon ve arşiv gibi kısımlar var. Bunun yanında Pamukkale Belediyesi’nin önemli projeleri arasında olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet eden Sosyal Market’in merkezi de Aktepe Kültür Merkezi’nde olacak. Bununla beraber projeye bağlı olarak pazaryeriyle kapalı otopark da yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, inşaat alanına gidip incelemeler yaptı.

 

“BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, mahallelerin gereksinimlerine yönelik projeler yaptıklarını kendilerini vizyon projelerini hayata geçirmeye devam ettiklerini, bu bölgeye Dokuzkavaklar Sağlık Merkezini yaptıklarını, o projeyi  de 11 Haziran’da hizmete sunacaklarını, Aktepe Kültür Merkezi de bölge için önemli olduğunu, içinde burada ihtiyaç olan pek çok bölüm olduğunu, maliyetinin ortalama 17 milyon TL olan bu projenin gittikçe yükselmeyi sürdürdüğünü, Pamukkale Sosyal Market’in merkezi bu projemizin içinde olacağını, buradaki çalışmaların 2019 senesinin başında tamamlanmasını planladıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.