Başkan Gürlesin Herkesi Davet Etti

Başkan Gürlesin Herkesi Davet Etti

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından her ayın ilk pazartesi günü yapılmakta olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı 1 Ekim 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

A+A-

Konu ile alakalı Başkan Gürlesin, vatandaşların dertlerine derman olmak adına düzenledikleri halk günlerinin düzenli olarak devam ettiğini, Pamuk Kafe’de yapılacak olan halk günü toplantısına tüm halkı beklediklerini dile getirdi.

 

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareket ile ilçede geleceğe ışık tutacak projeler yapan Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilikte de öncü olan projelerine devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Gürlesin, her ayın ilk Pazartesi günü organize edilen halk günlerin de, vatandaşlar ile bir araya gelmek için güzel bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Çaba Gösteriyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İŞKUR temsilcilerinin hazır olduğu halk gününde, vatandaşları tek tek dinleyip dertlerine derman olmaya gayret ettiklerini dile getirerek Yerel yönetici olarak, halkın sorunlarına çözüm bulmak amacı ile ellerinden gayreti gösterdiklerini, Halk günlerinde vatandaşlar ile birebir görüşüp, sorunlarını dinlediklerini, çözüme kavuşması içinde çaba gösterdiklerini, geleneksel hale gelmiş olan halk günü toplantısının Ekim ayı toplantısının 1 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE’de bulunan Ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de yapılacağını ve tüm vatandaşları halk günü toplantısına beklediklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.