Başkan Gürlesin Her Yerde Vatandaşı Dinliyor

Başkan Gürlesin Her Yerde Vatandaşı Dinliyor

Başkan Gürlesin Her Yerde Vatandaşı Dinliyor

A+A-

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kuşpınar Mahallesi’nin en eski sitelerinden olan Seçkinevler Sitesi’nin apartman toplantısına konuk oldu. Burada mini halk gününe dönen buluşmada ilçe geneli ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında site sakinlerini bilgiler veren Başkan Gürlesin, “Daha yaşanabilir bir Pamukkale için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

 

Mahalle Buluşmaları, Halk Günü gibi etkinliklerin yanında hemen her mahalleye  gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, fırsat oldukça halkın bir araya geldiği ortamları da ziyaret ediyor. Kuşpınar Mahallesi’nin en eski ve büyük sitelerinden olan Seçkinevler Sitesi’nin sakinlerinin bir araya geldiği toplantıyı ziyaret eden Başkan Gürlesin’eKuşpınar Mahalle Muhtarı Cavit Tığraklı da eşlik etti. Burada site sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Gürlesin, yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Seçkinevler Sitesi Sakinleri, Başkan Gürlesin’in Pamukkale’de farklı bir belediyecilik anlayışı geliştirdiğini belirterek, halkın içinde, halkla birlikte bir belediyecilik hizmeti verme anlayışından dolayı kendisini tebrik ettiler. Site sakinleri, “Pamukkale Belediye Başkanımız, ilk günden itibaren her zaman halkın içinde bir belediye başkanı olmayı başardı. Akşamın bu saatinde bizleri ziyaret ederek, sürpriz yapması da bunun en güzel örneklerinden birisidir. Makamına oturup, gözlerden uzak kalmayı değil, gece-gündüz halkla birlikte olmayı tercih eden bir belediye başkanı olduğu için Başkan Gürlesin’e teşekkür ediyoruz. İlçemizde hayata geçirdiği geleceğe yönelik projeler içinde teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dediler.

 

“HALKIN DERDİNİ DİNLİYORUZ”       

 

“Çalışmalarımızı halkın rahatı için yapıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz. En başından itibaren bu böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. Vatandaşların merak ettikleri soruları somasıyla adeta mini halk gününe dönen toplantıda Başkan Gürlesin, tüm soruları içtenlikle cevapladı. Bu buluşma akşamın geç saatlerine kadar devam etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.