Başkan Gürlesin Gönüllere Dokunuyor

Başkan Gürlesin Gönüllere Dokunuyor

Pamukkale Belediyesi, kurulduğu günden beri sosyal belediyecilik ile alakalı farkını herkese gösterdi.

A+A-

“Sosyal Market”, “Evlilik Seti”, “Hoş Geldin Bebek Seti”, “Evde Berber”, “Evde Temizlik”, “Cami Temizlik”, “Taziye Ziyareti”, “Engellilere Malzeme Desteği” ve “Eğitim Yardımı” projeleri ile alakalı Pamukkaleli vatandaşlara erişti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendilerinin, günü birlik, geçici işler peşinde olmadığını, kalıcı işler ile vatandaşların gönüllerine dokunduklarını, sosyal belediyecilikte öncü olmaya 2018’de de devam ettiklerini dile getirdi.

 

Eğitimden, sağlığa, güvenlikten, spora, kültürden, turizme, yalnızca Pamukkale’ye değil Denizli geneline hitap eden vizyon projelere imza atmış olan Pamukkale Belediyesi,  kurulduğu 2014’ten beri örnek çalışmalar yaptı. Sosyal belediyecilik ile alakalı pek çok örnek projeyi hayata geçiren ve ilçe belediyelerden farkını ortaya koyan Pamukkale Belediyesi, 68 mahallenin tamamında yaşayan vatandaşların gönüllerine dokunmayı başardı.

GÜRLESİN, GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, göreve geldikleri günden beri halka hizmet aşkı ile rutin belediyecilik hizmetlerini en kaliteli ve ivedilikle yerine getirmeye sürdürüyor. 2018 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt sistemi verilerine göre 343 bin 290 kişinin ikamet ettiği Pamukkale’de, 68 mahallenin tamamına en iyi hizmeti en kaliteli alması gerektiğinin bilinci ile hareket edip, sosyal belediyecilik projeleri ile farkını 2018’de de ortaya koymaya devam ediyor. Doğumdan ölüme kadar belediyecilik hizmetleri çerçevesinde vatandaşın yanında olmayı sürdüren Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımından, berber hizmetine, nikah ve bebek seti hediyelerinden, cami temizliğine, engelli malzemesi yardımından, taziye ziyaretlerine kadar her konuda Pamukkale Halkı’nın yanında yer almaya 2018 yılında da devam etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.