Başkan Gürlesin'den Şenliğe Davet  

Başkan Gürlesin'den Şenliğe Davet  

Pamukkale Belediyesi tarafından her hafta değişik  2 mahallede organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

A+A-

2018 - 2019 eğitim öğretim döneminin başlamasına son 2 gün kala eğlencelerin devam ettiği dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların okula başlama heyecanlarını şenliklerde atmalarını istediklerini, Karahayıt ve Dokuzkavaklar’da yapılacak olan çocuk eğlencelerine tüm halkın davetli olduğunu dile getirdi.

 

Herkesi Bekliyoruz

Pamukkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz senenin yaz aylarından bu yana  yapılan çocuk şenlikleri tüm hızla sürüyor. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” ismi ile yapılmış olan ve hafta sonunda 2 mahallede yapılan şenlikler bu hafta 14 Eylül Cuma gününde Karahayıt Mahallesi’nde, 15 Eylül Cumartesi gününde ise Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yapılacak. Yazın başından beri mahallelerde yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliklerinin Pamukkale Halkınca yoğun ilgi gösterildiğine dikkatleri çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, evvela  vatandaşlara çok teşekkür ettiklerini, yaz aylarında hafta sonlarında yaptıkları etkinlikler katılıp, kendileri ile olduklarını, tüm şenliklerde olduğu gibi bu hafta sonunda da yapacakları şenliklerin de saat 20.00’de başlayacağını, Çocukların oyun gruplarının yanında yüz boyama, çuval ve halat çekme yarışı ve pek çok oyun oynayıp eğleneceğini, şenliklere katılmış olan vatandaşlara Osmanlı macunu, pamuk şeker, limonata ve dondurma ikramlarının yapılacağını ve çocuk şenliklerine tüm vatandaşları beklediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.