Başkan Gürlesin Başladı Bile...

Başkan Gürlesin Başladı Bile...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Referandumu ile ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor. Bir süredir süren çalışmalara hız veren Başkan Gürlesin, vatandaşlarla bir araya gelerek “evet” kampanyasını

A+A-

Türkiye’nin karara vereceği 16 Nisan Anayasa Referandumu öncesi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 2 haftadır farklı mahallelerde halka bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Gürlesin, 16 Nisan’daki referandumdaki değişiklikleri halka anlatıyor. Akşamları en az 2 kahvehanede yapılan organizasyonla vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlatan Başkan Gürlesin’in bu seferki adresi Aktepe Mahallesi oldu.

 

“BU BİR PARTİ MESELESİ DEĞİL, MİLLİ BİR MESELEDİR”

 

Burada kalabalık bir vatandaş topluluğu ile bir araya gelen Başkan Gürlesin, halk oylamasına sunulacak olan maddelerin açılımını yaptı. Anayasa değişikliği ile Türkiye’de oluşacak Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkeyi daha da ileri noktaya taşıyacağının altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum seçim ne AK Parti’nin ne CHP’nin ne de MHP’nin meselesi değil. Bu referandum milli bir davadır. 16 Nisan ülkemizin geleceği için tarihi bir gündür. Başkanlık sistemi ile Türkiye’de Cumhuriyet tarihinden bu yana devam eden siyasi istikrarsızlık sona erecek, koalisyonlar devri tarihe karışacak. Yönetimde çift başlılık sona erip, siyasette ve bürokraside karar alıp karar vermek daha da hızlanacak, böylece ülke kalkınması daha da hızlanacak. Biz inanıyoruz ki 16 Nisan’da ‘evet’ kararı çıkacak. Bundan dolayı herkesin 16 Nisan’a kadar üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi. Başkan Gürlesin vatandaşların değişecek olan kanunlarla ilgili olarak sorduğu soruları da cevapladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.