Başkan Gürlesin: Hız Kesmeden Devam  Edeceğiz

Başkan Gürlesin: Hız Kesmeden Devam Edeceğiz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Gürlesin, 2018 yılında hem dünyayı hem de Türkiye için önemli olayların yaşandığına dikkat çekerek, 2019 yılında öncelikle insanlık adına güzel ve olumlu gelişmelerin yaşanmasını diledi.

Geride kalmak üzere olan 2018 yılının Pamukkale için çok güzel geçtiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “2018 yılında yatırımlarımızı tamamlayarak Pamukkale’mizin geleceğine ışık tutacak projelerimizi halkımızın hizmetine sunduk” dedi. 2014 yılından bu yana hizmette kalite ve gelişimde sürekliliği ile katılımcı, şeffaf, doğaya ve canlıya saygılı, insan merkezli sosyal belediyecilik anlayışıyla kentin her bir noktasında halkın ortak ihtiyaçlarını doğru ve hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla Pamukkale Halkı’na hizmet ettiklerini belirten Başkanı Gürlesin, “2018 yılında dev sağlık yatırımlarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Eğitim alanındaki desteklerimizi devam ettirdik, engellilerimizin yönelik önemli projelerimizi hayata geçirerek, onlara desteğimizi yine her zaman olduğu gibi devam ettirdik. İlçemizin adının hem ülkemizde hem dünyaya daha da fazla duyurulması için önemli gelişmelere imza attık. Katılımcı, şeffaf belediyecilik anlayışı ile 68 mahallemizin tamamına yönelik projelerimizi halkımıza en faydalı olabilecek şekilde sürdürdük. İnsan odaklı anlayışımızla sosyal belediyecilikte öncülük eden hizmetlerimizi daha çok vatandaşımıza ulaştırmaya devam ettik. Yaşlısından, gencine, engellisinden, öğrencisine tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretimizle, Pamukkale Belediyesi olarak adımızı başarıyla duyurarak, gurur ve övünç kaynağı vizyon projelerimizin temellerini attık. 2019 yılının da, 2018 yılından daha güzel ve başarılı olacağına inanarak, halkımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“2019 DAHA DA GÜZEL OLSUN”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2018 yılında ülkemizde de önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek, “2018 yılı Türkiye için önemli bir değişim zamanı oldu. Halkımızın onayı ile yaşanan bu değişim ile ülkemizin büyüme yolunda ilerlemesine önemli bir adım atıldı. Güçlü Türkiye olma yolunda Ak Parti ile başlayan büyüme, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Başkanlık Sistemine geçiş yapan ülkemiz, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam etti. Dış etkenlerin ekonomi üzerinden ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde halkımızın desteği ile kısa sürede atlatıldı. 2018 yılında da Dünya’da Müslümanlara yapılan baskı ve zulümlere karşı Türkiye'nin şefkatli ve kapsayıcı gücü, desteği devam etti. Bizler dün olduğu gibi bugün de, devletimiz adına milletimize hizmet etme yolunda olmaya devam ediyor, bu düşüncelerle her gün olduğu gibi yeni gelen yıla da girerken tüm dualarımız, savaşların bitmesi, zulümlerin sona ermesi, ülkemizin daha refah seviyeye ulaşması içindir. 2019 yılının, tüm ülkemize, Denizli Halkımıza, Pamukkaleli vatandaşlarımıza güzellikler getirmesini temenni ediyor, yeni yılın savaşların, zulümlerin, kötülüklerin tamamen bittiği bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.