Başkan Gürlesin; “Denizlispor Süper Lig'e Yakışır”

Başkan Gürlesin; “Denizlispor Süper Lig'e Yakışır”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni sezon hazırlıklarına devam eden Denizlispor’un yönetimini ağırladı.

A+A-

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Denizlispor Denizli’nin önemli markalarındandır. İnşallah gelecek sezonda bu takımımızı Süper Lig’de görmek istiyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor’un yeni yönetiminin üeyelerimi makamında ağırladı. Geçtiğimiz aylarda Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Üstek, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uz, Necip İrdem, Taner Atilla, Ali Fırat, Nihat Hünkar, Fikret Akyol’dan oluşan heyet Başkan Gürlesin’i ziyaret ederek Denizlispor’un yeni oluşturulan yönetim kadrosu hakkında ve kulüp hakkında bilgiler verdiler.

 

 “DEVAMLI SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür etti. “Denizlispor Denizli için önemli bir marka” diyen Başkan Gürlesin,  “Denizlili bir vatandaş olarak Denizlispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Yeni yönetimin bu başarıya imza atacağına inanıyorum. Denizlispor kulübü tarihinde olduğu gibi yine Süper Lig’e yakışan bir kulüp. Pamukkale Belediyesi olarak biz de birçok konuda sportif faaliyetlere destek veriyoruz ve çeşitli sportif faaliyetler yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde her sene önemli başarılara imza atan bedensel engelli basketbol takımımız var.  İlçe sınırlarımız içindeki 68 mahalle arasında geleneksel hale getirdiğimiz ve senede iki kere düzenlediğimiz futbol turnuvası var. Pamukkale Belediyesi olarak spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Gerek spor turnuvaları düzenleyerek, gerek amatör spor takımlarımıza malzeme desteğini sürdürerek, kurumumuzda benzer etkinlikleri teşvik ederek spor yapmak isteyen her kesimin önünü açıyoruz. Amacımız, spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak duran ve sağlıklı bireylerin topluma kazandırılmasına yardımcı olmaktır. Denizlispor için de üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu takım hepimizin” diye konuştu. 

 

“BU BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ”

 

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek ise hedeflerinin bu sene Denizlispor’u Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirterek, bunun için kulüp olarak tüm imkanları seferber edeceklerini kaydetti. Üstek, “Denizlispor'un yeri Süper Lig olmalıdır. Ekibimle birlikte tüm camiamızı kucaklayacağız ve Denizlispor’u hak ettiği konuma getireceğiz. Bu bayrağı daha yükseklere taşımaya gönüllü olduk. Bize bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’e de birçok konuda sportif faaliyetlere destek olduğu ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Mustafa Üstek daha sonra üstünde Başkan Gürlesin’e Üstünde Hüseyin Gürlesin yazan Denizlispor forması hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.