Başkan Gürlesin; ''Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz''

Başkan Gürlesin; ''Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz''

Başkan Gürlesin; ''Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz''

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik “Evde temizlik hizmeti” aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 200 ailenin yüzünü bu hizmetle güldüren Pamukkale Belediyesi’nin Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hizmetten faydalanan77 yaşındaki Safiye Ayhan’ı evinde ziyaret etti. Başkan Gürlesin, “Biz halkımızın her kesimine dokunmaya çalışıyoruz. İhtiyacı olan yaşlı ve engelli ailelerimizin evlerini düzenli olarak temizliyoruz” dedi.

 

Sosyal belediyecilik anlamında her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Pamukkale Belediyesi’nin ‘Evde Temizlik Hizmeti’ aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince iki yıldır yürütülen proje kapsamında yaklaşık 200’e yakın yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç ailenin evi baştan sona temizlendi.İlçe sınırları içinde yaşayan ve 65 yaş üstü, engelli ya da ihtiyaç sahibi olan kişiler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak temizlik yapılması konusunda talepte bulunuyor.

Ekipler ilk olarak talep sahiplerinin evlerinde inceleme yapılarak, gerçekten sahibi olup olmadıkları tespit ediliyor.  Başta ev içi temizlik olmak üzere, halı ve koltuk yıkama ve gerekli olduğu takdirde boya ve onarım işleri de yapılarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatları kolaylaştırılıyor. Toplam 26 kişilik ekip periyodik zamanlarda aynı evlere giderek temizlik çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediyesi ekipleri bugüne kadar yaklaşık 200 evi dip bucak temizleyerek, vatandaşların yaşadıkları sıkıntıyı gidermiş oluyor.

 

“ALLAH RAZI OLSUN”

 

Hürriyet Mahallesi’nde yalnız yaşayan ve “Evde Temizlik Hizmeti”nden faydalanan 77 yaşındaki Safiye Ayhan’ı evinde ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çalışmaları yerinde inceledi. Pamukkale Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Safiye Ayhan,“11 yıldır yalnız yaşıyorum.

Hiç çocuğum olmadı. Yaşım nedeniyle ev temizliği yapamıyorum. Benim bu durumumu öğrenen Pamukkale Belediyesi ekipleri düzenli belirli zamanlarda gelip evimi baştan aşağı temizliyorlar. Bu hizmete vesile olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den ve tüm ekibinden Allah razı olsun” dedi.


 

“HER KONUDA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise belediye olarak ilçe sınırları içinde yardıma muhtaç tüm vatandaşların yardımına koştuklarını belirterek, “Sosyal belediyecilik anlamında birçok projeyi hayata geçirdik. İlçe sınırlarımız içinde bakıma muhtaç aileleri tespit edip onlar için ne gerekiyorsa tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Bu hizmetler kapsamında belediye olarak oluşturduğumuz ekipler, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı, engelli vatandaşlarımızın evlerine gidip ellerinden tutarak başta temizlik, kişisel bakım olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için aralıksız çalışıyor. Hürriyet Mahallemizde yalnız yaşayan Safiye teyzemiz gibi birçok vatandaşımız var bu vatandaşlarımıza verilen hizmetleri bizzat takip ediyorum ve yerinde inceleme yapıyorum.

Bizim görevimiz sadece bilindik belediyecilik hizmetleri değil, her konuda vatandaşlarımıza dokunup onların dertleriyle dertlenmek istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, ekiplerimiz aracılığıyla vatandaşlarımızın özellikle de yaşlı ve engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.