Başkan Erdoğan'dan Miraç Mesajı

Başkan Erdoğan'dan Miraç Mesajı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli halkının Miraç Kandili'ni kutladığı bir mesaj yayınladı.

A+A-

Miraç Kandili münasebeti ile yazılı bir mesaj yayımlayan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bu gecenin insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılar ve savaşlardan kurtulduğu günlerin habercisi olmasını dileklerini iletti.

Başkan Erdoğan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(sav)'in, alemlerin Rabbi olan Allah(cc)'ın huzuruna çıktığı gecenin, milletimiz tarafından Miraç Kandili olarak idrak edildiğini, bu ulvi gecenin, insanlığın yükselişinin de gerçekleştiği değerli bir an olduğunu ifade etti ve çünkü, Peygamberimizin büyük bir ihsanla yeryüzüne döndüğünün belirtti.

Sevdiklerinize Ulaşın

Müslüman'a 5 vakit namazın farz olduğu bu gecenin, eşrefi mahlukat olan insanın bir secde ile Yaratan'ına ulaşma ayrıcalığını yakaladığı zaman olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, kavuşmanın da timsali olan bu gecede, kendilerinin de başta hasta ve ihtiyarlar olmak üzere, bizim için vatan savunmasında gözünü kırpmadan vazifesini yerine getiren güvenlik güçlerimizin mensupları ile yakında ya da uzaktaki tanıdıklarımıza telefonla da olsa ulaşmamız gerektiğini ve hal hatır sorup ve hayır dualarının alınması gerektiğini ifade etti.

Başkan Erdoğan, böylelikle, millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim, dedi ve böyle değerli bir anın, inşallah insanlığın kaos ve savaş gibi sıkıntılarından kurtulup güzel günlere ulaşmasına vesile olmasını dilediğini söyleyerek bu kutsal zamanın, birbirimizin hayrına dua edip ibadetle huzur bulduğumuz bir gece de olmasını umuyorum. Kandilinizi kutluyorum. Allah'a emanet olun ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.